Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexről nyíltan

Szabad, mégsem szabados beszélgetés a szexről.

2021. aug 08.

LMBTQ

írta: Bársonysex
LMBTQ

Nem akartam foglalkozni a témával, mert ma a csapból, és a plakátokról is ez folyik, így ha beleállok, akkor én is ugyanabból a kottából játszom, mint a zenekar jobb és bal oldala. De felháborít az a rengeteg indulat, mérhetetlen butaság, vagy inkább információhiány, amit a társadalomban, a mindennapokban, ezzel kapcsolatosan tapasztalok.

Tegnap az uszodában érdekes párbeszédnek voltam fültanúja, ami két korombéli, hatvanas pár, férfi tagjai közt zajlott. A 4 nagyszülő 6-8 éves unokáikkal voltak fürödni. A férfiak azt ecsetelték, hogy a gyerekeknek nyolcadikos korukra el kell dönteniük, fiúk lesznek-e vagy lányok.
Tették mindezt gunyorosan, flegmán, humorosnak képzelve magukat a sajátjaik előtt.
Lám -lám kikel a mag, ha ...
Tovább Szólj hozzá

felvilágosítás propaganda LMBTQ

2021. jan 29.

Swinger, ahol a test parancsol

írta: Bársonysex
Swinger, ahol a test parancsol

Nekem az 1 férfi 1 nő felállás abszolút ideális, és több, mint tökéletes, mégis, nagyon nagy kíváncsisággal és érdeklődéssel álltam elébe, amikor Patric, a masszőr barátom meghívott magához a munkahelyére, egy swinger klubba.

illustration-1948902_960_720.jpg

Fotó: Pixabay bubulina65

Tudom, hogy sokan fantáziálnak arról, milyen lenne egyszerre több emberrel, színes bőrűvel szeretkezni, vagy csak végignézni mások aktusát. Fogalmam nincs milyen, mekkora kultúrája van a szabad szerelem eme formájának kis hazánkban, ezért megkértem Patricot meséljen valamit róla.

Patric küldött át neten anyagot, így a látogatás előtt fel tudtam készülni, mire is számíthatok.

 

A swinger kifejezés a szexualitásban párcserét jelent, aminek motivációja általában ...

Tovább Szólj hozzá

hedonizmus swinger

2019. jan 12.

Mit eszik a fiatal pasi az idősebb nőn?

írta: Bársonysex
Mit eszik a fiatal pasi az idősebb nőn?

Felbukkant az üzenőfalamon egy Miért buknak az idősebb nők a fiatalabb pasikra című írás. Rákattintottam, elolvastam, megosztottam. Első olvasatra szókimondó, őszinte írásnak tűnt, viszont továbbgondolva üres, felszínes frázisok felsorolása.  A cím szenzációhajhász és a nőkre nézve degradáló, főleg, hogy a cikk többnyire a fiatal férfiak társválasztási szokásait, motivációit "elemzi". A téma persze hálás, hiszen ki ne látná mi zajlik a társkapcsolatokban? Miközben a házasságok széthullanak, a szexualitás egyre nagyobb fontossággal bír mindkét nem körében. Ahogy nő az ego, annál többen választják  a szingli és a mingli életformát. Igaz, nem csak ez játszik szerepet a korkülönbséges társkapcsolatokban.

szerelmesek.jpg

Először ...

Tovább Szólj hozzá

viszony társkapcsolat korkülönbség idősebb nő Füst Milán Sándorné Kósa Brigitta fiatal férfi négy lábú asztal

2018. jún 19.

Én így adok tanácsot

írta: Bársonysex
Én így adok tanácsot

Van egy kedves barátnőm, aki korát tekintve a lányom lehetne. Sok hasonlóság van köztünk. Például, szinglik vagyunk mindketten, (bár más okból kifolyólag), szeretünk nevetni, szeretjük egymás társaságát, jókat beszélgetünk, miközben tanulunk is egymástól.
Beszélgetésünk tárgya gyakran a szex, mivel tudja hogy szülésznő vagyok, meg szextanácsadó, ami röviden barsonysex névre hallgat. Ezért ha problémája van hozzám fordul. Én meg lubickolok az idősebb, tapasztaltabb nő szerepében, miközben egy csomó ismeretet, tudást hasznosítok a kérdéseiből.
- Mi újság veled Csillagom, egyedül vagy még? - kérdeztem tőle a múltkor.
- Hát persze - válaszolta. - Hozzám nem költözik többet pasi, de a szexbarátomat is elhajtottam már két ...

Tovább Szólj hozzá

szűzhártya szexszék

2017. júl 26.

Tőlem terhes a barátnőm?

írta: Bársonysex
Tőlem terhes a barátnőm?

Fiatal férfi, akinek a neve sem derült ki a profiljáról, apák napja környékén az alábbi problémával fordult hozzám, messengeren. Bemásolom a beszélgetésünket, amiből nem fog kiderülni a kérdező személye (sem), azután megválaszolom? 

"Jo napot kívánok
Szeretnek önnel érdeklődni
Hogy egy termekenysegi teszt férfiaknál hogyan zajlik és hogy meg tudom e belőle hogy tudok e gyereket nemzeni

Elnézést hogy zavarom
De teljesen el vagyok keseredve
Szia
Nincs semmi baj. Szívesen válaszolok, de csak holnap. Most dolgozom.
Rendben köszönöm szépen
Em arra vagyok csak kiváncsi hogy zajlik ez a teszt és őszinte leszek én eddig próbálkoztam más volt baratnomnel és sose ...
Tovább Szólj hozzá

terhesség fogamzás apaság sterilitás Sándorné Kósa Brigitta

2017. júl 21.

Szex vagy feleség?

írta: Bársonysex
Szex vagy feleség?

Mai blogbejegyzésem szerzőjéül magamat jelöltem meg, holott ketten írtuk. Én és Jocó, aki egy fiatalember olvasóm. Most egy levelezést olvashattok, ami kettőnk között zajl(ott)ik. Építő véleményt szívesen fogadok.

 

"Szia Brigi!

"miért nézel pornót?" cikked inspirált arra, hogy írjak.
Röviden magamról:
Jocó vagyok, 29 éves, nagy termetű de nem mondanám magam kövérnek, 183 cm magas és kb 18 cm-es sátor rúddal vagyok megáldva, (vagy megátkozva, ez később kiderül.)
12 éve kapcsolatban és 4 éve vagyok házas a kedvesemmel.
Boldogok vagyunk és tervezzük a saját lakást, majd utána a gyereket is.
A szexuális életünket "jó"-nak minősíteném. Az igazság az, hogy bármiféle újítást próbálok lassan, fokozatosan és gyöngéden ...

Tovább Szólj hozzá

olvasói levél BDSM szexuális fantázia Jocó Sándorné Kósa Brigitta

2017. júl 10.

10 parancsolat férfiaknak első randira.

írta: Bársonysex
10 parancsolat férfiaknak első randira.

1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy előítélettel, görccsel.
 
2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor vegyél fel tiszta ruhát, pucold ki a cipőd, tisztítsd meg a körmöd, mosd meg a hajad, szakállad, fogad, hónaljad, sőt még a perem alatt is! Használj szappant, vizet dezodort bőven, arcszeszt, parfümöt módjával.
 
3. Vigyél egy szál virágot!
 
4. Beszélgess, nagyosan. Kérdezz, válaszolj, hallgass, figyelj! Ne csépeld a szót, de tuti ...
Tovább Szólj hozzá

első randi férfiaknak Sándorné Kósa Brigitta Boja Zsarnovszky

2017. júl 09.

10 parancsolat nőknek, első randira

írta: Bársonysex
10 parancsolat nőknek, első randira

1. Ha hónapok óta nem volt élő barátod, csak a kis zümmögős, akkor nézz magadba! Nem azért van, mert nagy a feneked, kicsi a cicid, hanem mert válogatsz, várod a herceged, tele vagy félelemmel, meg előítélettel.
2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor alap, hogy tiszta, ápolt, csinos legyél. Legyen finom illatod, de ne húzz magad után kondenz csíkot. Körmöd inkább kicsi, festetlen de tiszta legyen, mint szemkivájós macskakarmok, hogy a lepattogzott körömlakkról, zsíros hajról, ne is beszéljek. Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad, meg tudod, hogy jól nézel ki benne. Vagy fordítva, tudod, hogy jól nézel ki, ezért jól érzed magad benne.
3. Dekor kozmetikumot csak szolidan. Nem kell báli smink, meg több réteg ...
Tovább Szólj hozzá

nőknek első randi Sándorné Kósa Brigitta Boja Zsarnovszky

2016. aug 03.

A legtutibb fogamzásgátló módszer!

írta: Bársonysex
A legtutibb fogamzásgátló módszer!

Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!

Érintettünk már sok témát, korai magömlést, néhány betegséget, helyes kommunikációt, maszturbációt, ejakulációt, G pontot, (illetve azt lehet még itt nem), a LMBTQ-t (ezzel meg nagyon megszívtam, mert egynehányan beletapostak a lelkembe), de még rengeteg mindenről nem.

Ezeknek utána olvashattok a blogban, vagy ha követtek, kaptok értesítést az új írásaimról.

A mai téma csajos lesz, mert az orális szex női változatáról a nyalásról beszélek. Ezt írja a Wikipédia az orális szexről:

 

Az orális szexről legtöbbször eufemizmusokkal vagy szlengkifejezésekkel beszélnek. Férfi nemi szervén végezve szakszóval fellációnak hívják, de a szlengben széles körben használják a (le) szopás elnevezést is. A fellatio a latin ...

Tovább Szólj hozzá

vicc orális szex kunnilingusz óvszer reklám

süti beállítások módosítása