2016. máj 08.

Korai magömlés?

írta: Bársonysex
Korai magömlés?

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Azt gondolom, egy igen gyakori problémával fordulok most önhöz.
Mint azt levelem címéből is kitalálhatta már, bizony a korai magömlés témájában szeretném a segítségét kérni.
Magamról annyit, hogy 39 éves kétgyermekes apa vagyok, 16 éve nős.
Sajnos a szexuális életemre erős árnyékot vet az a tény, hogy a tényleges aktus csak igen rövid ideg tart mivel nem vagyok képes visszafogni magam,aminek következményeképpen partneremet valamely egyéb módon tudom csak a csúcsra juttatni. Ez gyakran ahhoz vezet,hogy nem is szeretnék belekezdeni az együttlétbe. Heti rendszerességgel maszturbálok és a megszakítós,várakozós módszerrel próbálom magam edzeni,idáig igen kevés sikerrel. Remélem ön tud esetleg valamilyen más módszert problémám orvoslására!
Köszönettel: Gábor

Szia Gábor!

Megtisztelsz, hogy hozzám fordulsz a problémáddal! Jó úton jársz, ha felismered a problémát, és hajlandó vagy a cél érdekében változtatni.
Ahhoz, hogy érdemben válaszoljak, egy nagyon fontos dolgot nem tudok. Nevezetesen, hogy a feleségednek is problémát jelent-e, amiről írsz, vagy neki teljesen rendben van a gyorsaságod?

A tapasztalatom azt mutatja, hogy a párok nagyon kis része jut el egyszerre a csúcsra. A két nem különböző idő alatt és módon éli meg az orgazmust (Ezt lerajzoltam egy grafikonon, és szívesen átküldöm neked is, hogy tanulmányozd. Az idő faktort egzakt módon nem is jelöltem, mert nehezen mérhető, és egyedi).

A varázsszót viszont tartalmazza a leveled, miszerint partneredet más módon eljuttatod a csúcsra, és ez a lényeg. Kapja meg ő is a kielégülést!

Amit a helyedben tennék, ez lenne:

1. Beszélgetnék a problémámról a partneremmel. Lehet, hogy nála van a megnyugtatásod kulcsa, és neki elég az, amit tőled kap.
2. Egy kis pihenő, kb. félórányi várakozás után, ismét nekiállnék egy következő menetnek. Másodszor, harmadszor nem olyan könnyen ejakulálsz.
3. A megszakítós, várakozós gyakorlást folytatnám, sőt az alkalmakat sűríteném, a heti maszturbációt napira növelném.
4. Megtanulnám összeszorítani a herevezetékemet. Ezt először ujjal kell elérni. A végbélnyilás és a herezacskó között ki lehet tapintani a csövecskét. Ezt kell megnyomni ujjal, akkor amikor érzed, hogy közeledik a kilövellés. Később, gyakorlás után válik beidegződéssé, amikor a kezeddel már nem kell odaérned ahhoz, hogy lezárd. Ennek részletes leírását, technikáját szintén egy linkkel küldöm át.
5. Ha Téged ábrázol ez a kép, amelyről a kérdést küldted, akkor az is megfordul a fejemben, hogy fogyasztasz-e izomnövelésre szteroidot? Annak is lehet ilyen nem kívánt mellékhatása, mint amiről beszélsz. Biztos, hogy abbahagynám.

Ha a válaszaim megoldást hoznak, nagyon örülök!
Ha nehezen megy a beszélgetés a hölgyeddel, kérlek, mutasd meg neki ezt a levelet, és kérd meg, hogy írjon ő is nekem! Hátha mi, csajok egymás közt könnyebben tudunk beszélni, hogy utána közvetítsek köztetek.
A leveledet (természetesen név nélkül) a válasszal együtt megjelentetem a blogban, hiszen mondtad, sokakat érint ez a probléma.
El tudom képzelni, hogy kommentben fogunk kapni további segítséget, ki hogyan emelkedett felül ezen a baján.
Kitartó gyakorlást, tanulást, jó hosszú aktusokat és orgazmust kívánok nektek!

Puszi Brigi :)

Az ígért grafikon és linkek külön mailben mennek. :)

Cikinek érzed, nem mered senkitől megkérdezni?

Itt vagyok! Kérdezz bátran! Nincs tabutéma, nincs rossz kérdés! Csak egészséges emberi kíváncsiság van. Jogod van megismerni a testedet, az érzéseidet, az egymásra gyakorolt hatásukat!

Fordulj hozzám bizalommal!

szexrolnyiltan KUKAC gmail PONT com

Szólj hozzá

korai magömlés szexuális tanácsadás szexről nyíltan