2016. máj 12.

Tévhit a péniszgyűrűről

írta: Bársonysex
Tévhit a péniszgyűrűről

Alkalmas-e a péniszgyűrű késleltetni az ejakulációt?

A korai magömléssel kapcsolatos posztomhoz sokan kommenteltetek. Megreszkírozom, hogy hasznos, újdonság tartalma is volt némelyiknek, amit ezúton köszönök. De mint egyik, fékezhetetlen agyvelejű (bocsi Lázár Ervin), hozzászóló kiszúrta, én csak egy nő vagyok, aki "fasságokat" ír. Való és igaz, hogy empirikus tudásom nem lehet a témában, de azért van a fülem, hogy halljak, a szám, hogy beszéljek (is), és a két fülem között az agyam, hogy gondolkodjak. Ezért ha én sokat beszélgetek (is) férfiakkal, akkor olyan tudásra teszek szert, amit az egyébként bőszen gyakorló, ámde a tapasztalatait magában tartó férfiember soha, senki mástól nem tud meg, mert nem meri megkérdezni. Ha engem trollkodtok széjjel nem érdekel, (annyira).
De, ha a kérdezőt savazza a kommentelők stílusa, helyesebben bunkósága, akkor vagy most lehúzom a redőnyt, vagy rászokom a moderálásra. Lécci lécci, fiúkák, tegyétek meg ti magatokkal ugyanezt!  
Úgy szóljatok a másikhoz, ahogy magatokhoz szólnátok! Köszcsi, puszcsi!
Kommentek mellett leveleket is hozott a villanyos posta, íme az egyik: 
Kedves Brigi!

A blogodon olvastam egy cikket a korai magömlésről. Nekem is hasonló problémám van, nehezen tudom visszatartani az ejakulációt. Elsőre nagyon könnyen elélvezek, második alkalommal meg alig jön össze. Ez sajnos kihat egy kicsit az önbizalmamra. Olvastam, hogy lehet gyakorolni, elhúzni, orgazmus előtt leállni, várni egy kicsit, majd újra. Ezt persze maszturbálás alatt. Ami viszont érdekelne, az elszorításos technika. Eddig úgy hallottam/olvastam, hogy a pénisz tövénél kell elszorítani. A gáton szorításról még csak most olvastam, erről szeretnék némi plusz információt, hátha ez segít. Köszönöm L.
A kért linket természetesen elküldtem, amelyben egy férfi írja le az ondóvezeték leszorításának technikáját.
A képen prímán látszik, hol fut az ondóvezeték, hol kell picit megnyomni, lezárni a késleltetett magömléshez, latinul ejakulációhoz.
De a levélben találkoztam egy új tévhittel. Ezért most a pénisz tövének az elszorításáról írok.
Előbb viszont egy kis anatómia:
ferfianatomia.jpg
fotó: kamaszpanasz.hu
A képen egy vizelésre rendkívül, ám közösülésre semmiképpen sem alkalmas férfi nemiszervet látunk.
Ebből a péniszből ugyanis hiányzik a vér, ami megnöveszti, megmerevíti, és alkalmassá teszi a behatolásra, közösülésre. A vér, nemi inger, egy kéjes álom, szexi gondolat, fiatal korban egy légy elrepülése hatására, (idősebb korban már "durvább" beavatkozásra sem) a pénisz szivacsos testét tölti ki. Olyan módon, hogy az artériákon keresztül, könnyű szerrel bejut, de a vénák egy időre beszűkülnek, így nem engedik a vér visszafolyását a szervezet érpályájába. Ez az izgalmi állapot, latinul az erekció.
Az erekció időbeli elhúzásához lehet segítség a pénisz tövének elszorítása, amire szükség esetén rengetegféle eszköz áll rendelkezésre.
Egyetlen szexwebshopon néhány perc alatt 189 féle péniszgyűrűt találtam. Ezek között vannak több funkciósak is. Van, amelyik plusz ingert ad a hölgyeknek, van amelyik anál prosztata kényeztetővel kombinált, de a lényege mindnek, hogy növelje az erekció idejét.
Áruk 990 forinttól 58990 forintig elég széles skálán változó.
(A majdnem hatvanezres, az örömódát, hazafias érzelműeknek a himnuszt lejátssza, amikor gazdája elmegy?)
A pénisz tövének elszorítása tehát nem fogja késleltetni a magömlést.
Akinek nincs merevedési problémája, felléphet mellékhatás a szoros gyűrű használatakor.
Ha túl sokáig nem engedi vissza a vért, lankadni a fáradt testet, keringési zavar, fájdalom léphet fel.
De rendkívül hasznos segítség azok esetében, akik nehezen állnak fel, és hamar elfáradnak.
Mondhatnám, jó kis köralakú mankó.
Puszi Brigi :)

Cikinek érzed, nem mered senkitől megkérdezni? Itt vagyok! Kérdezz bátran! Nincs tabutéma, nincs rossz kérdés! Csak egészséges emberi kíváncsiság van. Jogod van megismerni a testedet, az érzéseidet, az egymásra gyakorolt hatásukat! Fordulj hozzám bizalommal!

szexrolnyiltan KUKAC gmail PONT com

Szólj hozzá

erekció ejakuláció szexshop pénisz gyűrű szexuális tanácsadás