2016. máj 19.

Minden nő maszturbál?

írta: Bársonysex
Minden nő maszturbál?

Egy kórház szülészeti osztályának folyosóján járunk, ahol a professzori nagyvizitre gyülekeznek orvosok, szülésznők, tanuló nővérek. Vannak vagy húszan fiataltól-idősebbig, akik várják a Tanár urat. Mindenkinek jár valahol az agya. Van, aki valamelyik betegéért aggódik, más az otthoni menüt állítja össze fejben, harmadik azon parázik, hogy miért nincs még itt a notóriusan késő kisdoktor, megint más a befizetetlen csekkeken rágódik, egy kisnővér a beadandó dolgozat témáját fogalmazza. Ekkor, az egyik idősebb korosztályhoz tartozó, régi vágású, ősz hajú orvos odafordul a kezdő szülésznők táborához, és rezzenéstelen arccal felteszi a kérdését:

- Hölgyeim! Önök szerint minden nő maszturbál?

A kisbábák megrebbennek, mert még nem ismerik a doktor viccét, és vizsgáztatásnak gondolják, de megmenti őket egy idős madam aki helyettük is megfelel.:

- Nem! Csak az, amelyiknek keze van!

org8.jpgA kép Lauren Crow fotográfus alkotóművész munkája, amely orgazmus közben ábrázol egy női arcot.

Eddig a történet, ami kérdéseket vet fel, továbbgondolkodást kíván. Itt most ne essen szó az egyébként nőgyógyász férfiakra nem jellemző hímsovinizmusról, és arról, hogy férfiakkal kapcsolatosan ilyen kérdés, még vicc szinten sem merülhet fel, hiszen annyira egyértelmű az igen válasz.

De valóban minden nő maszturbál?

Valóban mer minden nő maszturbálni?

Ha igen, milyen életkorban, hogyan, miért?

Ha nem, miért nem? 

Egyébként mi ez a diszkrimináció, hogy ha keze van? És ha nincs?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Megtisztelnétek, ha kommentben elmondanátok!

Azt ugye tudjátok hogy mennyire fontos téma, és azt sem feleditek, hogy "a stílus maga az ember"!?

Puszi Brigi :)

Cikinek érzed, nem mered senkitől megkérdezni? Itt vagyok! Kérdezz bátran! Nincs tabutéma, nincs rossz kérdés! Csak egészséges emberi kíváncsiság van. Jogod van megismerni a testedet, az érzéseidet, az egymásra gyakorolt hatásukat! Fordulj hozzám bizalommal!

szexrolnyiltan KUKAC gmail PONT com

Szólj hozzá

maszturbáció női orgazmus szexuális felvilágosítás női maszturbáció