2016. jún 07.

Mosni vagy vakarni?

írta: Bársonysex
Mosni vagy vakarni?

8 zacsi viszkettető ok

Neked megvan az a mozdulat, hogy a férfi odanyúl a lába közé, megemeli a golyóit és élvezettel vakargatja a zacsiját, meg az egész fanszőrzetét? Majdnem úgy, mint ahogyan Jacko tette.

michael-jackson-885230_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

Nekem beleégett a retinámba, mert közeli hozzám tartozó férfijaimnak szokásuk volt, főleg ébredés után ezt a magánszámot előadni. Kötelező reakcióm erre:

- Nem vakarni kell, hanem mosni! Mire a szintén kötelező, röhögős válasz:

- Mossa az, aki nem ér rá vakarni!

Ezzel megvolt a szertartásszerű adogatás. Nem tudom, ugyanez férfiemberek idegenek előtt és más alkalommal megtették, teszik-e ugyanezt, vagy csak a hazai pálya nyugalma engedte el őket.

Ma közvéleményt kutattam, és 10 nő válaszait alapul véve arra a megállapításra jutottam, hogy:

a. nem minden férfi csinálja, vagy

b. olyankor csinálja, amikor nem látja az anyja, testvére, nője, esetleg

c. nem mond igazat az a nő, akit kérdeztem.

Ezért nem árt utánanézni, milyen okai lehetnek a férfiak tökvakarásának.

1. Hiszen, ha valóban viszket, akkor nincs mese, meg kell vakarni!

Tetű a laposabbik fajtából.

Elég ritka, de sajnos van, létezik. A fanszőrzetben, a bajuszban szakállban a szemöldökben, sőt szempillában is megélő vérszívó élősködő. Nem csak reggel, hanem egész nap olyan intenzíven viszket, hogy a vakarózás karmolás nyomokat hagy a bőrön.

-  Allergia műszálas alsóneműre vagy mosószerre. Itt piros foltok, illetve szúnyogcsípésre hasonlító kiütések, úgynevezett urticariák jelennek meg. Figyelni kell, ki lehet tapasztalni kísérletezni, hogy mi okozza. 

- A bőr gombás fertőzése. Nem összekeverendő a húgycsőből ürülő, váladékozó gombás fertőzéssel, mert az ott viszket, ez meg itt a bőrön. A bőrgombát szokták kipállásnak nevezni, hiszen azzal kezdődik. A hajlatokban összegyűlő izzadság a gomba melegágya, ami a bőr felületén előbb viszkető piros, majd barnás elszíneződéssel gyógyul.

-  Cukorbetegség. A magas vércukor értéket igen erős nemi szervi viszketés is kísérheti. Ez a 2. típusú cukorbetegségnek (ahol hosszú idő alatt alakul ki a betegség, ezért az egyéb tünetekhez is hozzászokik a gazdája,) akár első, jelző tünete is lehet.

-  Borotvált felületen új szőrnövekedés. Ezt nem magyarázom, de nagyon kellemetlen tud lenni.

-  Megkoszosodás. Na, ezt a szakzsargont az Indul a bakterházból kölcsönöztem, ahol a Lókupec kérdi Bendegúztól, hogy megkoszosodtál tán? Ők szerintem a lapos tetűre gondolnak, én meg a sima ápolatlanságra.

 

2. Nem viszket, esetleg kis igazításra szorul, egyébként meg jólesik!

-  Szoros, kényelmetlen alsónemű. Egyszerűen csak összenyomja amit nem kéne, és kell egy kis szellőztetés.

-  Atavisztikus viselkedés, amit rossz szokásnak is nevezhetünk.

Ha minden fent felsorolt lehetőséget kizártunk, akkor ez marad, mint fő ok. Egyrészt meg kell róla bizonyosodni, hogy megvan-e még, másrészt, hogy ott van-e ahol hagyta, harmadrészt legalább ugyanakkora-e, mint annak előtte a legnemesebb férfi szerszám. Ha mindez le van csekkolva, akkor következik a viszonyítás, méregetés, erőfitogtatás vagy egyszerűen az önbizalom növelése.

Vakarjátok hát, fiúk, ha jólesik, meg szedegessétek a köldökszöszötöket, még mindig jobb, mint amikor jelölitek a területet. A kézmosást meg ne feledjétek utána!

Puszi Brigi :)

Cikinek érzed, nem mered senkitől megkérdezni? Itt vagyok! Kérdezz bátran! Nincs tabutéma, nincs rossz kérdés! Csak egészséges emberi kíváncsiság van. Jogod van megismerni a testedet, az érzéseidet, az egymásra gyakorolt hatásukat! Fordulj hozzám bizalommal!

szexrolnyiltan KUKAC gmail PONT com

Szólj hozzá

tanácsadás szokás viszketés szexről nyíltan nemi szerv vakarózás