2016. aug 03.

A legtutibb fogamzásgátló módszer!

írta: Bársonysex
A legtutibb fogamzásgátló módszer!

Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!

Érintettünk már sok témát, korai magömlést, néhány betegséget, helyes kommunikációt, maszturbációt, ejakulációt, G pontot, (illetve azt lehet még itt nem), a LMBTQ-t (ezzel meg nagyon megszívtam, mert egynehányan beletapostak a lelkembe), de még rengeteg mindenről nem.

Ezeknek utána olvashattok a blogban, vagy ha követtek, kaptok értesítést az új írásaimról.

A mai téma csajos lesz, mert az orális szex női változatáról a nyalásról beszélek. Ezt írja a Wikipédia az orális szexről:

 

Az orális szexről legtöbbször eufemizmusokkal vagy szlengkifejezésekkel beszélnek. Férfi nemi szervén végezve szakszóval fellációnak hívják, de a szlengben széles körben használják a (le)szopás elnevezést is. A fellatio a latin fellare igéből származik, ami annyit tesz: „szopni”. – A női nemi szerven végzett orális szex hivatalos neve kunnilingusz, a köznyelvben pedig (ki)nyalás. – Erős vulgáris kifejezés, súlyos sértésnek számít még az orális szex végzésére való felszólítás is.

Az orális szex két résztvevőjét többféleképp lehet említeni, a cselekvés/tétlenség, illetve a behatolás/befogadás szempontjából. – Ebben a cikkben az előbbit követjük, és azt a felet, aki szájával végzi az aktust, aktívnak, a másikat pedig, aki nemi szervével részesül benne, passzívnak nevezzük.


Az orális szex a fogamzásgátlás eszköze lehet, mivel terhesség csak úgy jöhet létre, ha az ondó a vaginába kerül. Sokan ezért folyamodnak az orális szexhez a hagyományos közösülés helyett.

Noha némelyeket taszít a gondolata, sokan mások izgatónak találják az orális szexet, és olyankor is élnek vele, amikor nem a terhesség elkerülése a cél, sokszor az előjáték részeként.

Nemcsak a nemi szervek érzékenyek és vannak bőségesen ellátva idegvégződésekkel, hanem a száj, a nyelv és az ajkak is, ezért az orális szex élvezete nem pusztán a passzív félre korlátozódik.

Ma tehát a kunnilingusz azaz a nyalás a téma. (Van aki használja a hivatalos nevét, mert én kimondani sem tudom.) Miért? Mert nagyon sokan viszolyognak tőle. Mind a férfiak, mind a nők körében. Addig ameddig a szopást 80 % tartja az aktus részének elfogadhatónak, a nyalást kb. 60% viseli el. Igaz ez addig tart, ameddig rá nem jön az ízére.

A nem nyalásnak a viszolygás, a szégyenlősség az egyik oka. A másik az önzőség. Én még nem találkoztam ilyen férfival, de mesélik, hogy van közöttük olyan, aki mindent elvár, de semmit sem ad. Az önző partnernek fel kell nyitni a szemét, és meg kell vele tapasztaltatni, hogy a szex társasjáték. Adni pont ugyanolyan élvezetes, mint kapni!

Van az az életkor, (a serdülés), amikor minden undorító ami nyálas, nyelves, testnedves, testnyílásos, azután eljön az az életkor is, amikor már mindegy, hogy mi, csak érjen hozzá az erogén zónához, a szájhoz, vagy a nemi szervhez, és legyen végre nagyon jó! 

A kezdeti undorodás miatt nem biztos, hogy minden fiatalnak, kezdőnek jön spontán ez a módszer. Van akit rá kell vezetni, fel kell hívni a figyelmét, hogy ezt is "szabad" csinálni, és meg kell tanítani a technikáját. Ezt nagyon ritkán mondják el az anyák a fiaiknak.

 

Az apák is vagy tudnak beszélni a fiúkkal vagy nem, erről a témáról. Hiszen, ha ők sem csinálják, akkor nem tudják mit hagynak ki. Esetleg elszónokolják, hogy "Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!" Így maradnak a barátok, vagy jobbik esetben a hozzám hasonló "tanárnők". Nézzétek meg ezt a kedves reklámot, amin nagyon jót nevettem. Azután ha van kérdés, várom üziben.

A kommentelőktől elvárom a kulturált hozzászólást, mert még mindig nem akarok szűrni, de........!

 Puszi Brigi :)

Cikinek érzed, nem mered senkitől megkérdezni? Itt vagyok! Kérdezz bátran! Nincs tabutéma, nincs rossz kérdés! Csak egészséges emberi kíváncsiság van. Jogod van megismerni a testedet, az érzéseidet, az egymásra gyakorolt hatásukat! Fordulj hozzám bizalommal!

szexrolnyiltan KUKAC gmail PONT com

Szólj hozzá

vicc orális szex kunnilingusz óvszer reklám