2017. júl 09.

10 parancsolat nőknek, első randira

írta: Bársonysex
10 parancsolat nőknek, első randira

1. Ha hónapok óta nem volt élő barátod, csak a kis zümmögős, akkor nézz magadba! Nem azért van, mert nagy a feneked, kicsi a cicid, hanem mert válogatsz, várod a herceged, tele vagy félelemmel, meg előítélettel.
2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor alap, hogy tiszta, ápolt, csinos legyél. Legyen finom illatod, de ne húzz magad után kondenz csíkot. Körmöd inkább kicsi, festetlen de tiszta legyen, mint szemkivájós macskakarmok, hogy a lepattogzott körömlakkról, zsíros hajról, ne is beszéljek. Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad, meg tudod, hogy jól nézel ki benne. Vagy fordítva, tudod, hogy jól nézel ki, ezért jól érzed magad benne.
3. Dekor kozmetikumot csak szolidan. Nem kell báli smink, meg több réteg vakolat. Ha fested magad máskor is, akkor mehet egy napszaknak megfelelő. Egyébként, ha nem használsz kencéket 30 éves korodig egye fene, afölött viszont legalább enyhe külső optikai tuning kötelező. Fodrász, szemöldök igazítás, (ha nem te vagy a Kiszel Tünde), finom szemceruza, pici rúzs mindenképpen elvárt.
4. Beszélgess nagyosan! Kérdezz, érdeklődj, figyelj, hallgass! Majd adjál én közléseket, mesélj, szolgáltass infót magadról. (Persze csak módjával csacsogj!) A bőrödből nem kell kibújni, nem is tudsz. Csodálhatod is őt, de vigyázz ne tévessz arányt, mértéket. Ne játszd túl a szerepet, vélhetően, jó esetben, ismeri magát.
5. Első randi helyszínének ne éttermet, vagy drága helyet válassz! Nem enni hívatod meg magad, hanem, első benyomást szerezni, ismerkedni. Csak olyat fogyassz, amit magadnak is ki tudnál fizetni, a férfi embert ne verd baromi költségbe. Mint nő, nyugodtan felajánlhatod, hogy fizesse mindenki a saját fogyasztását, de ne ragaszkodj hozzá erővel. Add meg a lehetőséget a férfinak, hogy meghívjon, ha az neki fontos.
6. Ha az első randin nincs nála véletlenül pénztárca, meg a kártyáját is pont ellopták, akkor fuss, menekülj, vissza se nézz! Templom egerével tele van az ország, legyen bármilyen negédes a beszéde, meg 25 centis beígért farka.
7. Módjával mesélhetsz anyádról, családodról, körülményeidről, de vigyázz túlzásba ne ess!  Egészséges bizalmatlanság legyen benned! Amiről nem beszélhetsz azok az exeid! Sem a hódítások, sem a pofára esések és fájdalmak nem érdeklik a veled szemben ülőt. Az meg végképp, hogy milyen csodálatos volt a másikkal egy nyaralás, valamint hányszor, és milyen módon tudott téged a csúcsra járatni. Mert ilyenkor gondolatban máris összeméregeti a farkát az előződdel, és óhatatlanul vert helyzetből indul. Ha első alkalommal szapulod az újnak az exed, azt fogja gondolni, (teljesen jogosan,) hogy őt is ki fogod beszélni a háta mögött.
8. Ha kifogytatok a témából nyugodtan jelezz neki vissza. Mondd el, milyen érzés vele találkozni. Beváltotta-e azt amire számítottál. És nyugodtan dicsérd meg azt, ami tetszik benne. Ez a külsejére, vagy más tulajdonságára is vonatkozhat. Ügyelj rá, hogy pozitív dolgokat emelj ki, bántani, szapulni tilos! Te, sem az anyukája, sem a tanítónénije nem vagy (egyelőre). Ennyi kedvességtől még nem fordulnak meg a tradicionális szerepek.
9. Nincs olyan szabály, hogy az első alkalommal nem szabd szeretkezni. Ha kívánjátok egymást, megvan a kellemes bizsergés, kölcsönös szimpátia, akkor senki nem fog ezért cédának tartani, de!  A férfi kezdeményez, a túlságosan rámenős nőktől megijednek a férfiak. Arra vigyázz, hogy ne vedd el tőle a vadászat örömét! Ő nem ingyen prédát, hanem nemes vadat akar lőni, azért pedig küzdenie kell. Nonverbálisan küldd a jeleket, és reménykedj, hogy veszi az adást. Ha nem akarod a szexet azt határozottan hozd a tudomására. Szóból ért az ember, még ha egyik másik hajlamos is félreértelmezni. Van erre egy varázsszó, ez a NEM! A talán, lehet, igen-de, majd, később, ez mind félreérthető, félremagyarázható. Tessék nyíltan kommunikálni!
10. Másnap reggel várod az üzenetét. Érted? Te várod, nem te írsz, nem te hívod! Feltéve persze, ha adtál neki elérhetőséget. Tiszteld meg az őszinteségeddel. Ne köntörfalazz akár igent, akár nemet mondasz a folytatásra.
De vigyázz, ne bántsd meg az önérzetét. Kedvesen, köszönömmel indulj tovább!
boja_elso_randi.jpg
Általános mindkét nemre vonatkozó bónusz jó tanácsok.
Első benyomást csak egyszer tudsz kelteni!
Az első randit fogd fel próbamunkának, amikor akármelyik fél, indoklás nélkül mondhatja, hogy köszönöm, de nem!
Az első randi az ismerkedés, tanulás, gyakorlás terepe, nem a harcé, így sérülésmentesen kell belőle kijönnöd.
Mindenkitől tudsz valamit tanulni, vagy magadról, vagy a másik nemről.
Kellemes érzéseket hagyj a másikban magad után.
Minden randival több leszel, ha felismered a hibádat és javítasz.
Ha  nem jön össze, és nincs folytatás, akkor sem kell okot és bűnbakot keresned.
Még csak meg sem botlottál, el sem estél, hogy fel kelljen állnod. Egyszerűen eredj, keress tovább! 
 
Puszi Brigi :)
Szerző: Sándorné Kósa Brigitta by barsonysex
Fotó: Zsarnovszky Boja

 

Szólj hozzá

nőknek első randi Sándorné Kósa Brigitta Boja Zsarnovszky