2017. júl 10.

10 parancsolat férfiaknak első randira.

írta: Bársonysex
10 parancsolat férfiaknak első randira.

1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy előítélettel, görccsel.
 
2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor vegyél fel tiszta ruhát, pucold ki a cipőd, tisztítsd meg a körmöd, mosd meg a hajad, szakállad, fogad, hónaljad, sőt még a perem alatt is! Használj szappant, vizet dezodort bőven, arcszeszt, parfümöt módjával.
 
3. Vigyél egy szál virágot!
 
4. Beszélgess, nagyosan. Kérdezz, válaszolj, hallgass, figyelj! Ne csépeld a szót, de tuti nincs a lánynál harapófogó, hogy kihúzzon belőled bármit is. Egy idő után qrva fárasztó, a túl csendes, meg a túl harsány pasi is.
 
5. Első randi helyszínéül ne éttermet válassz! Egy kávé, fagyi, cukrászdában presszóban teljesen jó. A sarki krimó, resti felejtős. Ne idd asztal alá magad! Nincs kiábrándítóbb egy tajt részeg, nyáladzó embertől.
 
6. A presszós megoldás olcsó és nem ráz. De ha egy kávéra sem tudod meghívni reménybeli szíved hölgyét hívhatod a kocsi hátsó ülésére, vagy a Margit-Szigetre is. Sok jóra, hosszú kapcsolatra viszont, akkor ne számíts!
 
7. Mesélhetsz anyádról, és a családodról. Egy komoly nőnek fontos információ milyen gyökereid vannak, mennyire érzelemdús a családi háttered.
 
8. Ha kifogytatok a témából nyugodtan udvarolj. Mondd el, a lánynak mennyire örülsz a beszélgetésnek, mert most közelről is látod milyen szép, kedves, humoros, stb...
 
9. Első randin ne legyél erőszakos, de vedd az adást! A nő küldi a jeleket, neked csak dekódolnod kell. Apránként közeledj, ne ronts ajtóstul a házba! A kimondott NEM, az viszont nem! Érts a szóból, ne könyörögj! Egyébként te is mondhatsz bármire NEM-et!
 
10. Ha másnap reggel nem válaszol az üzenetedre, nem jelöl vissza a facebookon, nem veszi fel a telefonod, akkor az nem azért van, mert elfelejtette a neved, meg nagyon unalmas volt veled az este, hanem ő konfliktus kerülő típus, aki nem akar megbántani, és nem meri a szemedbe mondani, hogy nem jössz be neki és toldd el a biciklit!
boja_elso_randi.jpg
Általános mindkét nemre vonatkozó bónusz jó tanácsok.
Első benyomást csak egyszer tudsz kelteni!
Az első randit fogd fel próbamunkának, amikor akármelyik fél, indoklás nélkül mondhatja, hogy köszönöm, de nem!
Az első randi az ismerkedés, tanulás, gyakorlás terepe, nem a harcé, így sérülésmentesen kell belőle kijönnöd.
Mindenkitől tudsz valamit tanulni, vagy magadról, vagy a másik nemről.
Kellemes érzéseket hagyj a másikban magad után.
Minden randival több leszel, ha felismered a hibádat és javítasz.
Ha  nem jön össze, és nincs folytatás, akkor sem kell okot és bűnbakot keresned.
Még csak meg sem botlottál, el sem estél, hogy fel kelljen állnod. Egyszerűen eredj, keress tovább! 
 
Puszi Brigi :)

Szerző: Sándorné Kósa Brigitta by barsonysex
Fotó: Zsarnovszky Boja
 

Szólj hozzá

első randi férfiaknak Sándorné Kósa Brigitta Boja Zsarnovszky