2017. júl 21.

Szex vagy feleség?

írta: Bársonysex
Szex vagy feleség?

Mai blogbejegyzésem szerzőjéül magamat jelöltem meg, holott ketten írtuk. Én és Jocó, aki egy fiatalember olvasóm. Most egy levelezést olvashattok, ami kettőnk között zajl(ott)ik. Építő véleményt szívesen fogadok.

 

"Szia Brigi!

"miért nézel pornót?" cikked inspirált arra, hogy írjak.
Röviden magamról:
Jocó vagyok, 29 éves, nagy termetű de nem mondanám magam kövérnek, 183 cm magas és kb 18 cm-es sátor rúddal vagyok megáldva, (vagy megátkozva, ez később kiderül.)
12 éve kapcsolatban és 4 éve vagyok házas a kedvesemmel.
Boldogok vagyunk és tervezzük a saját lakást, majd utána a gyereket is.
A szexuális életünket "jó"-nak minősíteném. Az igazság az, hogy bármiféle újítást próbálok lassan, fokozatosan és gyöngéden elővezetni neki, egyértelműen visszautasít. Az anált eleve kizárhatjuk, a fenti dolgok miatt, az orális annyiból működik, hogy igazábol többet adok, mint kapok és ezzel be is fejeztem a szexuális életünket, mert kb ennyi.

Kéréseimet tekintve nem kell nagy dolgokra gondolni, a természet, az autó, a háztető, vagy egy eldugott helyen sem csinálhatok a feleségemmel amit akarok, mert egy földhöz ragadt, teljesen különös szexuális vággyal rendelkező nő. Heti maximum 2 szer vagyunk együtt és ez neki bőven elegendő, Nekem nem. A swinger, pár csere, egy harmadik játékos behívása (teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi) nála egyértelmű határozott: NEM.

A swinger életforma az ami engem nem kicsit hoz lázba. De őt teljesen hidegen hagyja.

Ezek után aki, azt kérdi hogy miért nézek pornót, azt válaszolom:
"Te nem? mert akkor szerencsés vagy"

Néha, ha nagy szerencsém van félrekacsintok, de csak ritkán sikerül, mert a munka és a sport mellett kevés  időm van ezzel foglalkozni. De foglalkoztat, egyre többször......

Köszönöm Brigi, hogy leírhattam.
Valami jó tanács?
Puszi neked mindenhová :)"

 

Háát Jocó!
Feladtad a leckét.  Mit válaszoljak neked? Az első gondolataimat, vagy fogjam vissza magam? 
Talán a másodiknál maradok. 
Számolgattam, és ha jól értem a leveled, akkor ti egymásnak az elsők, vagy legalább is a nem sokadikak vagytok. Jó lenne a feleséged álláspontját is ismernem.
Szerintem rátok férne sok, sok őszinte beszélgetés. 
A szexualitás minden életkorban jelen van. A szex egy kapcsolatban, életkor függvényében a kapcsolat kovásza. Feltúrbózza az alapanyagot, és lágyságot élvezhetőséget visz, még az egyébként ehetetlen, száraz lisztbe is. Persze, nagyon szépen együtt lehet élni, akár évtizedeken keresztül is uncsi, langyos nemi élettel, de minek? 
A nemiségünk annyira egyedi, amennyire egyedi minden ember. Be lehet ugyan skatulyákba dugdosni minket, de attól még nem leszünk egyformák, meg szögletesek. Valahol, valami mindig ki fog lógni, amit vagy elviselünk mi is meg a környezetünk is, vagy behúzzuk, mint fázós kutya fülit farkát, urambocsá levágjuk, levágják rólunk erőszakkal, hogy közelítsünk a "normálishoz".
Amihez senki nem tud hozzáférni, az a fantáziánk, a kíváncsiságunk, a ki nem mondott vágyaink. Azokat védjük pont azért, mert félünk, hogy elveszik tőlünk, vagy valamilyen bélyeget sütnek ránk miatta.
A félelem ezektől a stigmáktól konzerválja bennünk a  titkot, az elfojtást. Abszolút megértem a kitörési vágyadat. Semmi tapasztalattal, tudással, egymástól tanulva igyekeztetek létrehozni kettőtök szexuális életének közös nyelvét. 
Sejtem, hogy a feleséged a családjától milyen útravalót kapott. Bizonyára ellátták jó tanáccsal, hogy találja meg mielőbb a férjét, ha eljött az ideje szüljön neki gyereket, és főleg ne legyen szajha! Legyen tisztességes nő, feleség és anya. És Ő rendes kislány betartja a felsőbb utasítást. Lehet a szexuális étvágya is jóval a tied alatt van. És igen, Őt is meg tudom érteni, de boritékolom, hogy ha gyereketek lesz, akkor csak romlani fog a helyzet. Megkapja tőled azt, amitől anya lesz a magocskát.
Milyen tanácsot adjak neked?
Szívem szerint azt mondanám, menj!
Élj, légy szabad! Elégítsd ki a kíváncsiságod, tombolj, addig, ameddig csak magadért vagy felelős!
De azt is tanácsolnám beszélgess a feleségeddel. Tudd meg mi lakozik a fejében, miért zárkózik el a változatosabb együttléttől? Biztosíthatnád arról, hogy nem tartanád eldobni való kapcarongynak, ha néha nem a feleséget, hanem egy bővérű macát alakítana a hitvesi ágyatokban. 
Ha beszélnél a saját vágyaidról, lehet az felszabadítaná az övéit is, amit most titkol, takarászik. Azt tudnotok kell egymásról, hogy egyikőtök sem beteg, vagy nem normális. De jó lenne közelítenének kettőtök igényi, illetve azok kielégítési módja. 
Meg azt is mondanám, ha racionálisan gondolkodsz, tedd mérlegre mit nyerhetsz, veszíthetsz a változtatással.
Meg azt is mondhatnám, nézd a pornót, és csattogtass nagyokat!
Most nem írok többet, mert telorol marha fárasztó.  :) 
Örülnék, ha megírnád, te hogy látod, számodra melyik megoldás szimpatikus, melyik kivitelezhető. 
Esetleg megmutatnád a blogot a feleségednek? 
Vagy rávennéd, ő is írjon nekem?
A 18-at meg nem értem. Az a karika, ami ezt a beszélgetést fémjelzi? Mert mást nem hoztál ki belőle. 
"Szép jó reggelt Brigi!
Elárulom, nagyon hálás vagyok hogy írtál ☺
Valóban én voltam az első neki, de utána volt rajtam kívül mással is. Én már túl voltam jó néhány kapcsolaton és csalódáson, így én tapasztaltabb voltam. 
A két általad feltett változat közül az első lenne a könnyebb, de szeretem a feleségem és nem igazán hagynám el. A blogodra éppen hogy ránézett, az volt a válasza: "tudod, hogy engem ezek nem érdekelnek" és a hosszabb beszélgetés után is csak az derült ki, hogy őt semmilyen szexualitással kapcsolatos dolog nem hozza lázba. 
De nem adom fel, lassan fogok próbálkozni. Addig is megpróbálok több időt eltölteni úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, úgy csinálni hogy Ő ne tudja meg. Van Pécsen egy barátom hölgy személyében. Jóval idősebb nálam, (40 éves) és már nagyon sok mindent felfedeztünk szexuális téren, ami rendkivül jó hatással van mindkettőnkre. A baj hogy én Budapesten, ő meg Pécsen él, ezért ritkán találkozhatunk (évente max 2). Ővele éltem át az első olyan szexuális élményemet ami meghatározója volt mindkettőnk életének.
Röviden annyi volt hogy oda volt bilincselve a keze az ágy karfájára. Hason fekündt, a két lába behúzva maga alá, és a hasa alá behúzott lábak össze voltak kötözve, hogy ne tudja kinyújtani. Vastag, széles szigetelőszalaggal le kellett ragasztanom a száját és egy kis lyukat csinálni rá, hogy ha nem elég a levegő amit az orrán szív be, akkor tudjon a száján keresztül is lélegezni. Erre mind ő utasított. Mindent mondott hogy hogyan csináljam, hogy még épp ne fájjon. Az volt a kérése.... hogy annyiszor ahányszor csak tudom... De... Mindenét. Így, Ő 4 órán keresztül feküdt ebben a poziturában, közben kisebb-nagyobb szünetekkel 4 szer a punciját és 2 szer a popsiját is sikerült megdugnom. Az volt az érdekes, hogy miután kioldottam és leszedtem a ragasztó szalagot, átölelt és sírni kezdett. Megijedtem, de hamar elmondta hogy örömében sír. Ugyanis kb 10 olyan orgazmusa volt, ott, úgy kiszolgáltatott testhelyzetben, amit még soha nem élt át. Ebből 2 az anális aktusnál volt. 
Nem azért írtam le mert bármi is lenne a célom... De lassan rá kell vennem a feleségem hogy ő is nyíljon ki, mondja el mi az, ami számára izgalmas, mert én teljesen nyitott vagyok mindenre. 
A 18-as szám csak egyszer fordult elő az első levelemben, az a szerszámom mérete sajnos, mert sokszor nem jó hogy ekkora... 
Sok fantázia van még a tarsolyomban, jó lenne valaki, aki idősebb és szintén hajlamos az új dolgok felfedezésére és persze a közelben él. 
Vagy már naaagyon sok mindent átélt anyuka, aki belevinne a sok jóba...
Nehéz ilyet találni, szinte lehetetlen. Nem mozgok ilyen körökben és nem is tudom hogy hogyan kezdjek neki.
Köszönöm hogy elolvastad a levelem és jól esik ezt kiírni magamból... Bár ami bennem van azt kiadni kéne nem kiírni. ☺
Ha, van kedved írj bátran, örülnék neki. Vagy akár egyszer egy finom capucchinóra is meghívnálak. �
Legyen szép napod és bocs a helyesírásért de telefonon nagyon nehéz... :)"
nyakcsok.jpg
Szerző: Sándorné Kósa Brigitta
Forrás: szexrolnyiltan.blog.hu
Szólj hozzá

olvasói levél BDSM szexuális fantázia Jocó Sándorné Kósa Brigitta