2021. jan 29.

Swinger, ahol a test parancsol

írta: Bársonysex
Swinger, ahol a test parancsol

Nekem az 1 férfi 1 nő felállás abszolút ideális, és több, mint tökéletes, mégis, nagyon nagy kíváncsisággal és érdeklődéssel álltam elébe, amikor Patric, a masszőr barátom meghívott magához a munkahelyére, egy swinger klubba.

illustration-1948902_960_720.jpg

Fotó: Pixabay bubulina65

Tudom, hogy sokan fantáziálnak arról, milyen lenne egyszerre több emberrel, színes bőrűvel szeretkezni, vagy csak végignézni mások aktusát. Fogalmam nincs milyen, mekkora kultúrája van a szabad szerelem eme formájának kis hazánkban, ezért megkértem Patricot meséljen valamit róla.

Patric küldött át neten anyagot, így a látogatás előtt fel tudtam készülni, mire is számíthatok.

 

A swinger kifejezés a szexualitásban párcserét jelent, aminek motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése, megélése. Sokan a szexuális aktusok számát keveslik és más minőség keresését említik a swinger klubok látogatásának fő okaként.

A belépést nem limitálják csak párokra. A férfiak számára szinte mindenhol pénzbe kerül, bizonyos klubokban a nők is fizetnek belépődíjat, amely tartalmazza az étel és italfogyasztást, illetve a klubban lévő szolgáltatások igénybevételének lehetőségét.

Öltöző szekrény, lepedő, tisztálkodó szerek, zuhanyzók, condom, stb.

Sok klub – annak ellenére, hogy nem szállodai méretű és besorolású – kiváló szolgáltatást nyújt.

Az esemény nem kizárólag, bár főként a szexualitásról szól. A swinger összejövetelek jellemzője a hedonista életszemlélet, így a szexualitás mellett az étel és italfogyasztás is jelentős szerepet kap az esemény során.

A swinger klub látogatását a résztvevők egyfajta különleges, szabadidős és társasági tevékenységnek tekintik.

 

Tehát a swinger ideológiája akár még szimpatikus is lehetne.

A "szabadság", az "elfogadás", a "magas szexuális kultúra" kifejezések legalább is ezt sulykolják a brossurákból az agyamba.

Ezért abszolút nyitott elmével vágok neki a szombat éjszakának.

illustration-1948903_960_720.jpg

Fotó: Pixabay bubulina65

 

Térképet előtte megnézem. Magamhoz képest elég könnyen odatalálok, habár sötétben, tök ismeretlen területen kell vezetnem. Budapest külső kertvárosi részén fekszik a klub. Nappal biztosan nem rí ki a környezetéből a 3 szintes, szép nagy ház, mert az udvar magas kerítéssel van körbevéve. Most este viszont karácsonyfa füzérrel van kivilágítva. Kinn a házszám, ennek nagyon megörülök. Már éppen meg akarom veregetni fájós vállamat, amikor észreveszem, hogy elég lett volna a parkoló autókat figyelnem.

Sok, sok kocsi a ház előtt és egy sem közép kategóriás.

Jó messzire állok, nehogy összetörje valamelyik Audis a rozsdás autómat.

Akkor már lett egy aha érzésem, egy felismerésem.

Talán mégsem a Tesco pénztáros leánykák, és árufeltöltő párjuk a törzsvendégek?

Zárt kapu, csöngetés, berregés, szezám tárul.

Felmegyek a lépcsőn, a ház kapuját, már egy kellemes hölgy nyitja, és enged a recepcióig menni. Ott kell megvárnom Patricot. Nagyon sötét van mindenütt. Percekbe telik, mire megszokja a szemem a félhomályt, meg a piros, kék fényeket. Az utcai ruhámban vagyok, fekete nadrág, fekete lapos sarkú kis csizma, fekete fehér felső. Olyan uv lámpa van a recepción, ami a 70-as évek discójában volt divatos. Lecsupaszítja a fehér foltokat a felsőmön, és átlátszóvá teszi. Tök kényelmetlenül, meztelennek érezném magam, de a melltartóm szerencsére fekete.

Megérkezik értem Patric egy szál boxerben, meg egy trikóban. Ekkor megint picit leesik az állam, pedig olvastam a dresszkódot, ami férfiaknak boxer, nőknek átlátszó babydoll, magas sarkú cipő. A strand papucsokat kérik mellőzni.

Táskámat, telefonomat, fényképezőgépet nem vihetek be, azt ott hagyom a recepción amíg végigkalauzol a helyen Patric.

A vendégek is kapnak érkezésükkor egy öltözőszekrény kulcsot, elvonulnak átvetkőzni és elzárják a holmijukat. Odabenn már majdnem mindenki egyenlő, illetve nem árulkodnak  társadalmi hovatartozásról külsőségek. Ők sem vehetnek fel sem hangot, sem képet.

illustration-1952425_960_720.jpg

Fotó: Pixabay bubulina65

Beljebb kerülünk, végigjárjuk mind a 3 szintet.

Na, itt van minden, mi szem szájnak meg más érzékeknek is ingere!

Jacuzzis lakosztály, hatalmas ágyakkal, függönyök, mécsesek.

Domina szoba az összes kellékkel, lezárható láda, rácsos ketrec, korbácsok, kötelek, bilincsek a falon.

Szeparék, kulcsra zárható szobák és hatalmas összenyitott terek, 6 személyes matracokkal, lukas hinta lóg a plafonról, gyóntatószék, meg nőgyógyászati vizsgáló asztal, magyarul csikó.

Mindenhol tükrök, a falak feketék, vörösek. Olyan, mint az elvarázsolt kastély! Időnként magam elé kell tennem a kezem, tapogatózom a félhomályban, hogy most itt van valami tükör, vagy nekimegyek egy üvegnek? Eszméletlen módon nagyítják és törik meg a teret a tükrök. Biztosan érdekes lehet több szemszögből látni, amikor a 4-6 személyes ágyakon, vagy a tatamin kialakulnak a Laookon szoborcsoportok a kígyókkal.

Étterem, konyha, bár.

A legnagyobb közös földszinti térnek a közepe egy fürdőmedence. Egyik oldalán bárpult, másik felén fotelek, a harmadikon pedig hajókabin szerű kis bújóhelyek vannak, kerek ablakokkal. Benne semmi felszerelés, csak egy matrac.

Gyerekkorom egyik kedvenc bújócska helyére emlékeztet, amikor az asztalt leterítettük pokróccal, és bebújtunk az asztal alá sátrazni. Ebben is pont annyi a hely.

Érkezésemkor vendéget nem látok. Még minden üres. Miután körbevezet az egész házon, beszélgetünk Patrickal egy belső helyiségben, de amikor jövünk ki, már gyülekeznek a vendégek. Patricot kedvesen, régi ismerősként üdvözlik. Nem nagyon merek nézelődni, csak azt látom, hogy a hölgyek aranyos, ledér cicáknak vannak öltözve. Cuki muki átlátszó babydollban, a férfiak meg igen dorombolnak, kandúrkodnának már a kis gatyójukból kifelé.

Jaj azok a pillantások, amiket kapok! Fentről le, és lentről fel. Többször is.

Szúrják rendesen, nem tudom a ruházatomat-e vagy engem.

Húzom ám kifelé gyorsan, gyorsan a csíkot.

Vissza a recepcióra, felveszem a táskám, és visszaadom Patricot az övéinek.

Szólítja a kötelesség. Meg engem is!

Ő megy masszírozni, én meg jövök haza írni.

És ez lesz a felállás ezután is!

illustration-1948906_960_720.jpg

Fotó: Pixabay bubulina65

Milyen érzésekkel távozom?

Vegyes.

Örülök, hogy láttam, hogy csak ennyit láttam.

A hely hangulata nem tud meggyőzni arról, hogy valóban azt tudja nyújtani, a swinger életforma amit ígér.

Nem ebben látom sem a szabadságot, sem az elfogadást, sem a magas szexuális kultúrát.

Nem hiszem el, hogy egy szerelmes ember át tudja adni a partnerét féltékenység, sérülés nélkül másnak. Azt, hogy lelkileg büntetlenül végignézi, hogy kedvese mástól kapja, másnak adja azt ami neki dukál. 

Nem hiszem el azt sem, hogy nem terjedhetnek ez úton a nemi betegségek.

Elfogadom, hogy a swinger a testről és nem a szerelmes lélekről szól.

Olyan emberek úri hívságának tűnik, akik nem találják meg a harmóniát az életükben, a valódi hedonistáknak, akik minden vágyukat ki akarják és azonnal elégíteni. Csak nem tudják, hogy ha megkapnak valamit, pillanatnyi, átmeneti a kielégülés, és lehet pont ettől keletkezik egy újabb űr bennük. Persze hála Istennek nem vagyunk egyformák, ezért mindenkinek lelke rajta, ha így akarja magát szexuálisan felszabadítani, meg kielégíteni.

Húúú! Most majdnem kiégetni-t írtam! Az a fránya tudatalatti! 

Puszi Brigi :)

Szólj hozzá

hedonizmus swinger